tisdag 28 maj 2013

More Swedish sentiments!/Svenska ordstämplar i massor!

Here comes a post for my Swedish readers (mostly)! I've been finding some red rubber Swedish sentiment stamps!
If you're looking for some shorter Swedish greetings I'll recommend "My Stamp Box"! They have 7 Swedish sets in clear (photopolymer). (Check out my previous post!)
If you're still interested in reading the post, please press the translate button! :)

Jag är så glad för nu har jag hittat fler ordstämplar på svenska! (Ja, jag antar att många av er redan vet om detta - men jag visste inte det!) Denna gång har jag hittat ett helt ark i rött gummi från Starvingartistamps i USA. Vad sägs om denna mängd ord/uttryck för $29.95 + porto och tull? (Per ord är det inte mycket - och här finns väl i princip allt man kan önska...)

http://starvingartistamps.com/swedish_sentiments_sheet.html

Portot till Sverige går på $14.95 - men för det kan man pressa in så mycket som 5 stycken stora hela ark i kuvertet! (Kanske gå ihop några stycken?) Kom ihåg att räkna med tullens avgifter också!

Tracy på Starvingartistamps säger att det är svårt att pressa det här gummiarket så att alla ord blir bra och att de allvarligt funderar på att sluta tillverka det på grund av det. 
Man får räkna med att man får några extra ord av de ord som inte blev bra! (Men eftersom man klipper isär arket ändå gör det ju ingenting - mer än för syns skull!)
(För alla övriga frågor hänvisar jag direkt till email: strvingartistmp@aol.com. OBS! Detta är ingen annons utan bara ett helt privat tips!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar